header image
 

Justin Bieber en Cody Simpson brengen deze winter nog een album uit waar ze samen aan gewerkt hebben. Cody vertelde aan Tribute dat hij na het horen van een aantal nummers van Justin op Instagram contact heeft opgenomen met de zanger.

“We hebben meteen tot zes uur  in de ochtend zitten schrijven. We hebben toen een nummer af gemaakt en zijn de volgende avond aan het volgende begonnen.” De twee zouden zo’n twaalf nummers in zeven dagen geschreven hebben.

“We zijn heel verschillend en worden geïnspireerd door verschillende dingen.” De twee zouden vooral akoestische nummers gemaakt hebben.

Rond november komt het album uit.

russische-beer

Justin Bieber verlaat zondag het Spaanse party-eiland Ibiza. Op Instagram nam hij afscheid van het oord met een foto van palmbomen.

http://photos-b.ak.instagram.com/hphotos-ak-xpa1/10549778_735953449773857_177574006_n.jpg

De aanwezigheid van Bieber op Ibiza kan niemand zijn ontgaan. Dit weekend bezocht hij nog een feest van modeontwerper Riccardo Tisci, met Kanye West, Kim Kardashian en Kris Jenner.

Ook had het tieneridool het gezellig aan boord van een jacht met Michelle Rodríguez en later in de week met de 22-jarige playmate Alyssa Arce. Hoogte- of dieptepunt was echter de akkefietje met acteur Orlando Bloom.

Justin Bieber heeft behoefte aan ruimte. Op het filmfestival in Cannes werd de ster horendol van alle fotografen en 926768_605817582858632_561390336_nfans die hem continu achtervolgden en insloten. Via Instagram maakte hij zijn ongenoegen op eigenzinnige wijze kenbaar.

De jonge muzikant postte donderdag een foto waarop goed te zien is hoe hij wordt omsingeld door fotografen. “Geef me wat ruimte”, schrijft hij bij het kiekje. “Ik weet dat ik er ‘fly’ (goed) uitzie, maar shit!”

Al meer dan 670.000 Instagrammers liken de oproep van de popster op het sociale medium. Maar of Justins verzoek echt gaat helpen, is nog maar de vraag.

 

 

 

Bieber Money ;) - justin-bieber PhotoJustin Bieber heeft dit weekend ruim een half miljoen dollar (omgerekend zo’n 400.000 euro) geschonken aan een goed doel. Dat deed de meidenmagneet op het amFAR-gala, zo meldt TMZ.

Justin is de laatste tijd niet vaak op een positieve manier in het nieuws. De ene keer zit-ie met drank op achter het stuur en de andere keer blijkt hij drugs te gebruiken. Tijd voor wat positieve vibes, zeg maar.

De zanger werd nog gevraagd of hij echt zoveel wilde doneren, maar hij wist het zeker. Hij zou ‘geïnspireerd’ zijn om iets goeds te doen.

Het geld dat tijdens het gala werd opgehaald, wordt ingezet voor onderzoek naar aids. Sterren als Leonardo DiCaprio, Heidi Klum en John Travolta waren ook op het gala aanwezig.

 FOTO'S: Shirtless Justin Bieber als cowboyFOTO'S: Shirtless Justin Bieber als cowboy

Justin Bieber was maandag met zijn gevolg in Los Angeles en had wat vrije uurtjes. Het stel besloot naar Burbank te gaan en een ritje op een paard te maken.

Zelfs te paard kon de zanger het niet laten om zijn tatoeages en zijn ‘gespierde’ lichaam te tonen. Hij trok zijn shirt uit, zette een hoed op en maakte als een wannabe cowboy een ritje op een wit paard.

Selena Gomez (21) wil niets, maar dan ook niets meer te maken hebben met Justin Bieber (20).

Selena heeft het telefoonnummer van haar ex-vriendje geblokkeerd zodat hij geen contact meer met haar kan opnemen. Dat zegt een goede bekende van de zangeres tegen HollywoodLife.

“Selena wil hem niet meer spreken en ze volgt hem ook niet meer op social media. Ze wil er echt alles aan doen om hem te vergeten. Ze is zijn streken zat.”

Selena kreeg enkele weken geleden een fikse ruzie met Justin nadat ze in zijn telefoon ‘schokkende’ berichtjes zou hebben gevonden van Kylie Jenner aan Justin. Om die reden is ook de vriendschap tussen Selena en Kylie voorbij.

Er zal binnenkort een duet worden uitgebracht tussen Michael Jackson en Justin Bieber.Justin Bieber Epic Records-baas LA Reid heeft gezegd dat hij aan de slag gaat met een track waarop de twee zangers te horen zullen zijn.

  Vorig jaar verscheen al een nummer met Jackson en Bieber, maar dat was een ongeautoriseerde duetversie van laatstgenoemde. De track, Slave 2 the Rhythm, werd dan ook snel verwijderd.

LA Reid zegt nu dat hij zich verantwoordelijk voelt voor de jonge Justin, omdat hij bij hem heeft getekend. “Ik wil loyaal zijn en hem beschermen. Zo is mijn relatie met hem. Met Slave 2 the Rhythm ging het een beetje mis, maar weet je wat? We gaan er nogmaals naar kijken en iets heel speciaals maken met Justin Bieber en Michael.”

Deze week kwam Xscape uit, het album met tracks van de in 2009 overleden Michael die zijn bewerkt door verschillende grote sterren. Onder anderen Timbaland en Justin Timerlake werkten aan de nieuwe versies.

Slave 2 the Rhythm staat er ook op, maar dan de versie zonder Justin.

Justin Bieber en Usher hebben zich niet schuldig gemaakt aan plagiaat. De zangers werden voor tien miljoen dollar aangeklaagd omdat ze het nummer Somebody to Love uit 2010 zouden hebben ‘gestolen’. De rechter oordeelde vrijdag echter in hun voordeel, schrijft het Amerikaanse tijdschrift The Hollywood Reporter.

Twee andere artiesten namen in 2008 een liedje met dezelfde titel op. Ze boden Somebody to Love bij verschillende platenlabels en artiesten aan, onder wie Usher. Volgens hen speelde laatstgenoemde het nummer door aan Bieber, die een liedje met dezelfde titel opnam voor zijn album My World 2.0.

De rechter vindt dat, hoewel sommige elementen van de versie van Bieber en Usher inderdaad overeenkomen met de versie uit 2008, ‘de sfeer, toon en het onderwerp aanzienlijk anders is’. Ook zou ‘iedere luisteraar die er niet op uit is de overeenkomsten eruit te pikken het waarschijnlijk niet opvallen’.

« Older Entries